Jobba hos oss
Meny
Meny

Best in Europe!

Malmö Arenas vision är att vara Europas bästa arena - Best in Europe! För att lyckas med det måste vi ha de bästa medarbetarna. Känner du dig träffad? Då ska du bli en del av vårt team!

Våra värderingar

 • Familjärt
  Vi har laganda, vi möter varandra med respekt, vi har ett prestigelöst samarbete och att vi känner gemenskap och arbetsglädje.
 • Engagerat
  Vi är ambitiösa, har hög servicenivå, vi tänker och arbetar flexibelt, vi är lösningsorienterade och levererar över förväntan, vi utvecklas i rätt riktning för stabil lönsamhet.
 • Kommunikativt
  Vi ger och tar feedback, vi har tydliga policys och rutiner och följer dessa, vi vet våra mandat och lever upp till dessa, vi är informativa.
 • Fair Play
  Vi är ärliga mot varandra, vi har rent spel, vi arbetar och agerar hållbart, vi följer regler och avtal, vi tar avstånd från mobbning, kränkningar och trakasserier.

Vårt erbjudande i korthet

 • PENSION
  Kollektivavtalade pensionsförmåner
 • Kollektivavtalade löneförmåner
  Känn dig trygg med kollektivavtalade löner
 • FRISKVÅRD
  Friskvårdsbidrag och rabattavtal
 • Personalrabatt
  Kostförmån alt. rabatt på luncher i våra restauranger. Personalrabatt på Malmö Arena Hotel samt alla världens Best Western- hotell.

Träffa dina blivande kollegor!

Ingen dag är den andra lik!
Carin Aulin, HR-chef
Intensivt och kul!
Magnus Prössel, Köksmästare
Allt är möjligt!
Louise Torsvik, Försäljningsansvarig B2B
Man kan alltid överraska!
Liselott Flett, Konditor
Ingen dag är den andra lik!
Carin Aulin, HR-chef
Intensivt och kul!
Magnus Prössel, Köksmästare
Allt är möjligt!
Louise Torsvik, Försäljningsansvarig B2B
Man kan alltid överraska!
Liselott Flett, Konditor

Bli en del av vårt team!

Ta chansen att arbeta med ett härligt team på en arbetsplats där ingen dag är den andra lik! Nedan finner du våra lediga tjänster, och klickar du dig in på respektive tjänst hittar du information där om vad tjänsten innebär. I Arena-famlijen ingår även Malmö Arena Hotel och även deras lediga tjänster ser du här!

Hittar du inte någon intressant tjänst kan du alltid registrera en intresseanmälan så vet vi att du är taggad på att bli en av oss! Du kan också lägga in en prenumeration på Lediga jobb så missar du aldrig något som vi lägger ut! Vi hörs!

Lediga jobb

Malmö Arena & Malmö Arena Hotel